Bent u toevallig woonachtig in Flevoland of in de buurt ervan. Dan bent u vast ook wel op de hoogte van het feit dat er qua activiteiten niet veel te beleven is in Lelystad. Natuurlijk is het inmiddels nationaal bekende kledingwinkelcentrum genaamd Batavia stad iets waar Lelystad bijna bekend om staat, een leuk iets om heen te gaan. Batavia stad biedt de mensen diverse bekende kleding winkels aan waar de kleding voor een relatief lage prijs verkocht worden omdat de meeste collecties uit de outlet komen. Maar als het gaat om familie uitjes, bedrijfsfeesten en andere feestgelegenheden zijn er bijna geen goede locaties te vinden om dit te vieren.

 

Tegenwoordig is er wel een prachtige en ook direct een ideale locatie te vinden in Flevoland voor bedrijfsuitjes. Het heet Flash Golf en het is gevestigd in Lelystad. Het biedt de mensen een goede locatie aan voor iedere gelegenheid. Flash Golf stelt samen met u een mooi programma op, dat van zelf sprekend aansluit bij uw wensen. Zo biedt Flash Golf u ook een mogelijkheid aan om een arrangement te nemen met een lopend buffet, wat ideaal is bij een bedrijfsuitje.

 

Samen een bedrijfsuitje doen in Flevoland?

Flash Golf is een indoor midgetgolfbaan gevestigd op een kleine afstand van Bataviastad. Wat Flash Golf uniek maakt is dat het een gethematiseerde indoor midgetgolfbaan is die ook nog eens voorzien is van glow in the dark. Deze midgetgolfbaan biedt speelplezier aan, aan zowel jong als oud. Het is dan ook een uitermate geschikte gelegenheid voor een bedrijfsuitje, omdat deze baan veel uitdaging vereist. Deze midgetgolfbaan bevat namelijk 18 holes en in een glow in the dark omgeving is het niet zomaar even makkelijk. Het is natuurlijk ook ideaal voor een dagje met de familie. Het biedt ook mogelijkheden voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en nog veel meer. Het is ook nog is goed te combineren met een dagje Bataviastad.