Als we denken aan Lelystad denken we aan: hoofdstad van Flevoland. Je zou dan ook denken dat er ontzettend veel te doen is daar. Het kan misschien kloppen tot een bepaald limiet. Ja je kunt er goed shoppen in Bataviastad maar dat is waarschijnlijk ook het enige.

Kort gezegd, er is best weinig te doen in Lelystad en dat is natuurlijk jammer om te horen. Stel dat je eens iets wilt gaan doen met je familie en bent heel er benieuwd hoe Lelystad er uit ziet omdat je daar nog nooit bent geweest. Dan kun je profiteren van een leuk familie uitje naar FlashGolf! FlashGolf is een gethematiseerde indoor ‘’glow in the dark’’ minigolfbaan met 18 holes, die speelplezier biedt aan jong en oud.

En natuurlijk is dit goed te combineren met een dagje Bataviastad. Op maandagen en dinsdagen kun je alleen langskomen op afspraak en dat kan pas vanaf 10 personen kinderfeestjes zijn uitgezonderd. En op vakantie zijn ze geopend van 12 tot 21 uur! Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis en begeleiders die niet meespelen zijn ook gratis. Een gezinspakket dat bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar, kost €24,50. Een mooie prijs voor een leuke avond. Plus, je kunt er ook nog eens gratis parkeren!

Flashgolf als familie uitje in Lelystad

Wat ook heel erg leuk is, is dat FlashGolf zich ook bezig houdt met thema’s. Een voorbeeld hiervan is dat er volgende weer de thema piraten is. Dit is natuurlijk heel erg leuk voor kinderen en er zit dan ook natuurlijk variatie in FlashGolf zodat het niet eentonig lijkt als je er van plan bent om één keer per maand bijvoorbeeld langs te komen. Je bent ook echt bezig met de thema en gaat leuke dingen doen wat er mee te maken heeft. Grijp je kans en kom genieten met je familie bij FlashGolf!