Voor kinderfeestjes in Almere kun je op meerdere plaatsen terecht. Hierbij kun je kiezen uit activiteiten zoals paintballen, karten en zwemmen. Alhoewel deze activiteiten in Almere plaatsvinden, zijn ze niet altijd allemaal van de hoogste kwaliteit, en ligt de prijs ook niet altijd op een ideale hoogte. Het is daarom dus een goed idee om alternatieven in- en rondom Almere te overwegen, een goede locatie voor een feest of uitje hoeft namelijk niet altijd ver van thuis te liggen.

Direct reserveren?

Kinderfeestje Bedrijfsfeestje Maatfeestje Losse entree

 

Een goed voorbeeld van een activiteit in de buurt van Almere ligt best dichtbij, bijvoorbeeld namelijk in Lelystad. Bij Flashgolf kun je terecht voor meerdere activiteiten, van bedrijfsuitjes tot kinderfeestjes geheel uitgebreid met een breed buffet naar keuze.

Het verschil tussen Flashgolf en andere plaatsen is dat een kinderfeestje bij Flashgolf betaalbaar en boordevol pret is! Er worden hierbij geen compromissen gesloten als het om de een of de ander gaat, ze staan allebei aan de voorgrond. Er is bij Flashgolf Lelystad de gelegenheid om op een gethematiseerde golfbaan te midgetgolfen met een ‘glow in the dark’ parcours en met wel 18 holes, hier beleef je plezier voor jong en oud. Het biedt een ervaring die erg uniek is als het gaat om uitjes en kinderfeestjes. Ook als het om gezellig met vrienden even een middag of avondje uitblazen gaat.

Dit is een ervaring die je niet snel zult vinden in het gebied van Almere en Flevoland, dat geeft hiermee dus ook nog meer redenen om een bezoekje aan Flashgolf zo snel mogelijk te organiseren.

Ook is Lelystad zeker niet ver weg als het gaat om reizen, de stad is vlak naast Almere gelegen en het duurt nog geen 10 minuten met de trein om het station van Lelystad Centrum te bereiken. Ook als je er voor kiest om Flashgolf met de auto te bezoeken komt dit goed uit, het grenst namelijk aan een ruim gratis parkeerterrein!

Direct reserveren?

Kinderfeestje Bedrijfsfeestje Maatfeestje Losse entree