Kinderfeestje in Zwolle? Kom iets verder, kom naar FlashGolf Lelystad!

Je wilt iets leuks doen met de kinderen, maar wat? Wat zijn nou leuke activiteiten voor een kinderfeestje? Wat gaan we doen in Zwolle? Wat is er te doen in de buurt? En als het ook nog een niet te veel mag kosten. Dan hebben we een uitkomst, met de trein of met de auto kom eens een dagje uit naar Lelystad en vier het kinderfeestje niet in Zwolle maar bij FlashGolf!

Een kinderfeestje is er al vanaf € 9,- per kind, inclusief taart en drinken!

Bekijk hier de Kinderfeestjes en bekijk hier de kosten voor een kinderfeestje.

Een Kinderfeestje in Lelystad in plaats van Zwolle, een top idee!

Wat gaan we doen met een kinder feestje? Dat is de vraag waar iedereen mee zit, waar je ook woont, ja ook in Zwolle wordt daar over na gedacht. Maar wat nou als je alles al gehad hebt in de buurt van Zwolle? Dan gaan we iets anders zoeken en komen we uit bij: FlashGolf.

Bij FlashGolf kan met vriendjes en vriendinnetjes een leuke activiteit doen, namelijk glow in the dark midgetgolf. In het kort is dit een activiteit voor een kinderfeestje dat perfect aansluit bij elk feestje! Je gaat samen met alle vriendjes en vriendinnetjes, eventueel in groepen, 18 holes van de indoor mini golf baan doorlopen. De gene met de minste slagen op alle 18 holes, wint!

Piraten bij je kinderfeestje!

Tijdens de 18 holes “in the dark” doorloop je een heel avontuur, in de wereld van de oceaan en piraterij! Hoe snel kan jij de Piraat vinden en kom jij bij het goud!? Dat is de vraag als je door de 18 holes loopt van flashgolf!

 

Een kinderfeestje is er al vanaf € 9,- per kind, inclusief taart en drinken!

Bekijk hier de Kinderfeestjes en bekijk hier de kosten voor een kinderfeestje.